Inhalt:

Dobar sluh zaista zlata vrijedi

Poklonili smo šest zlatnika za svaku od šest godina boljeg sluha u Hrvatskoj

 Neuroth je najstarija austrijska obiteljska tvrtka za akustiku slušnih pomagala, a već 110 godina brine o zdravlju vašeg sluha. U Hrvatskoj smo započeli s radom 2011. godine. Otvorili smo od tada devet slušnih centara, tri u Zagrebu te po jedan u Splitu, Osijeku, Varaždinu, Dubrovniku i u Rijeci, kao i jedinstveni centar za dječju akustiku u sklopu slušnog centra u Zagrebu na Rebru.  

 Zaista smo ponosni što smo više od šest godina najbolji sugovornik i savjetnik na vašem putu prema boljem sluhu. Upravo smo zato željeli obilježiti veliki Neurothov rođendan i zahvaliti našim korisnicima na povjerenju.- u 110 dana slavlja, od 5. ožujka do 22. lipnja., organizirali smo nagradnu igru u kojoj smo poklonili šest Neurothovih zlatnika. Dobitnici iz Marije Bistrice, Trilja, Visa, Splita i  Zagreba uvjerili su se kako u Neurothu dobar sluh zaista zlata vrijedi. 

Ovim putem im čestitamo!

 Tu smo za vas i dalje, brinemo o pouzdanosti naših aparata, štitimo vašu udobnost, pronalazimo najbolja individualna rješenja i ostajemo najbolji prijatelj vašeg sluha.

 NEUROTH

Bolje čuti. Bolje živjeti