Inhalt:

Impresum

Kontakt

NEUROTH slušna pomagala d.o.o.
Kišpatićeva 12, HR-10000 Zagreb
Telefon: +385/(0)1 24 20 166, Fax: +385/(0)1 24 20 274
E-mail adresa: office@neuroth.hr, internet: www.neuroth.hr

Neuroth slušna pomagala društvo s ograničenom odgovornošću za
savjetovanje i trgovinu, Kišpatićeva 12, 10000 Zagreb, Hrvatska;
Direktor: Mag. Michael Paul, Iva Šimunec;
Račun kod Raiffeisenbank Austria d.d. broj: 2484008-1105250250,
IBAN: HR3324840081105250250, SWIFT adresa: RZBHHR2X;
Upis kod Trgovačkog suda u Zagrebu pod br. MBS: 080237942;
Temeljni kapital: 180.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti;
Matični broj: 1380583;
OIB: 70178250686

Koncepcija i izvođenje: Super-Fi GmbH
www.super-fi.eu

Impresum

Sva prava pridržana. Skidanje, ispisivanje i pohranjivanje datoteka s ove web stranice dozvoljeno je isključivo u privatne svrhe. Za svaku drugu vrstu korištenja, posebno za postavljanje hiperlinkova odnosno okvira (frame) na ovu web stranicu odnosno dijelove iste, potrebna je prethodna pismena suglasnost tvrtke NEUROTH slušna pomagala d.o.o. Svi sadržaji ove web stranice i njezini dijelovi osmišljeni su i nadzirani s najvećom mogućom pažnjom. Svaka odgovornost u pogledu poveznica s drugim web stranicama, točnosti i aktualnosti sadržanih podataka te gubitka podataka ili drugih tehničkih ograničenja, koja se mogu javiti prilikom gledanja ili skidanja podataka s te web stranice, isključena je.

Unosom podataka u formulare prenose se podaci koji se pohranjuju na server tvrtke NEUROTH slušna pomagala d.o.o. Na taj način upisani posjetitelji prihvaćaju slanje e-mail poruka od strane tvrtke NEUROTH slušna pomagala d.o.o. Suglasnost se može opozvati u bilo kojem trenutku pisanim putem. Podaci se ne ustupaju trećima.


Nazivi za dužnosti i osobe (skupine osoba), koji se upotrebljavaju u reklamnim materijalima tvrtke NEUROTH slušna pomagala d.o.o., smatraju se neutralnima iz stilskih razloga.

Smjernice o zaštiti podataka:

Copyright

Cjelokupni sadržaj ove web-lokacije zaštićen je autorskim pravima. Pridržana su sva prava, također pravo dotiska, prijevoda i umnažanja sadržaja ili dijelova sadržaja. Obrada, preinaka, reproduciranje, spajanje ili transferiranje sadržaja internetske stranice dopušteno je samo uz izričito pisano odobrenje društva 
NEUROTH slušna pomagala d.o.o.

Kako bismo Vam mogli poslati osvojenu nagradu, uspostaviti s Vama kontakt radi dogovaranja termina za test sluha i/ili informirati Vas o temama vezanima za bolji sluh, u svakom slučaju potrebni su nam Vaši podaci:

prilikom sudjelovanja u nagradnoj igri 

prilikom prijavljivanja na test sluha 

prilikom preplate/odjave za newsletter 

 

Pravo na informaciju, ispravak, blokiranje i brisanje podataka 

Naravno, u svako doba imate pravo na besplatnu informaciju, ispravak, blokiranje i brisanje svojih podataka. Ovo pravo možete ostvariti slanjem dopisa poštom na adresu NEUROTH slušna pomagala d.o.o., Kišpatićeva 12, HR-10000 Zagreb ili također e-mailom na adresu office@neuroth.hr. Međutim, pridržavamo pravo obustave brisanja radi zaštite naših opravdanih interesa.

Kolačići

Kolačić je podatkovna datoteka koju mi, ako to dopuštaju postavke Vašeg preglednika, pohranjujemo na Vašem računalu, kada posjetite našu internetsku stranicu. Kolačić sadrži informacije koje smo poslali na Vaše računalo, no ne sadrži nikakve osobne podatke.

Koristimo sesijske kolačiće koji se pohranjuju tijekom Vašeg posjeta naše internetske stranice. Isto tako, koristimo trajne kolačiće koji i nakon završetka pretraživačke sesije ostaju na Vašem računalu. Trajni kolačić sadrži identifikacijski broj pomoću kojeg možemo identificirati Vaše računalo. Na taj način možemo poboljšavati našu uslugu, kada ponovo posjetite našu internetsku stranicu.

Ako ne želite koristiti kolačiće, molimo Vas da na odgovarajući način prilagodite tretiranje kolačića u sigurnosnim postavkama Vašeg preglednika. Mogućnost prilagodbe naći ćete u najčešćim preglednicima u izborniku „Alati“ pod „Postavke“ ili  „Internetske opcije“ i u registarskoj kartici „Zaštita podataka“.

Međutim, imajte na umu da neke stranice možda neće uredno funkcionirati ako ne prihvatite kolačiće.

 

Google AdWords

Remarketing

Koristimo Google Remarketing tagove. To su usluge korporacije Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; u daljnjem tekstu „Google“). Google koristi kolačiće koji se pohranjuju na Vašem računalu i pomoću kojih se analizira način na koji koristite mrežnu stranicu. Informacije koje kolačić generira o Vašem načinu korištenja ove mrežne stranice (uključujući Vašu IP adresu) prenose se na poslužitelj korporacije Google u SAD-u i tamo pohranjuju. Nakon toga Google skraćuje IP adresu za zadnja tri slovna mjesta, što znači da jednoznačno pridjeljivanje IP adrese više nije moguće. Google se pridržava odredaba o zaštiti podataka definiranih u sporazumu „US-Safe-Harbor“ te je registriran pri „Safe Harbor“ programu Američkog ministarstva trgovine. Google će te informacije rabiti u svrhu procjene Vašeg korištenja mrežne stranice, izrade izvješća o aktivnostima na mrežnim stranicama koja su namijenjena administratorima i pružanje drugih usluga vezanih uz aktivnost mrežnih stranica i korištenja Interneta. Google također može prenijeti te informacije trećim osobama u slučajevima kada je to potrebno sukladno propisima ili kada takve treće osobe obrađuju informacije po nalogu Googlea. Dobavljači treće strane, uključujući Google, prikazuju oglase na web-lokacijama na internetu. Dobavljači treće strane, uključujući Google, koriste pohranjene kolačiće za prikazivanje oglasa na temelju ranijih posjeta nekog korisnika na ovoj web-lokaciji. Google neće ni u kom slučaju povezati Vašu IP adresu s drugim podacima kojima raspolaže. Prikupljanje i pohranjivanje podataka može se u svako doba opozvati s učinkom za budućnost. Možete deaktivirati korištenje kolačića od strane Googlea, tako što ćete pozvati stranicu za deaktiviranje Google oglašavanja. Međutim, skrećemo Vam pozornost na to da u tom slučaju možda nećete moći u punom opsegu koristiti sve funkcije ove web-lokacije. Koristeći ovu mrežnu stranicu, pristajete na obradu svojih podataka od strane korporacije Google na način i u svrhe kako je to prethodno navedeno. Prikupljanje i pohranjivanje podataka može se u svako doba opozvati s učinkom za budućnost. Dodatne napomene o Googleovim odredbama naći ćete ovdje. (http://www.google.com/intl/de/policies/privacy/)

 

Conversion Tracking

Ova mrežna stranica također koristi alat Google Conversion Tracking (praćenje konverzije). Pri tom Google Adwords postavlja na Vaše računalo kolačić, čim preko nekog Google oglasa dospijete na našu web stranicu. Ovi kolačići prestaju vrijediti nakon 30 dana i ne služe osobnoj identifikaciji. Posjeti li korisnik određene stranice web stranice Adwords klijenta, a kolačić još nije istekao, Google i klijent mogu prepoznati da je korisnik kliknuo na oglas i da je navođen na ovu stranicu. Svaki Adwords klijent dobiva drugačiji kolačić. To znači da se kolačići ne mogu pratiti preko web stranica Adwords klijenata. Informacije prikupljene putem kolačića konverzije služe izradi statistika za Adwords klijente koji su se odlučili za praćenje konverzije. Adwords klijenti saznaju ukupni broj korisnika koji su kliknuli na njihov oglas i poslani su na stranicu koja je opremljena tagom za praćenje konverzije. Međutim, oni ne dobivaju informacije pomoću kojih se korisnici mogu osobno identificirati. Ako ne želite sudjelovati u postupku praćenja konverzije, možete također odbiti kreiranje u tu svrhu potrebnog kolačića – na primjer, pomoću postavke preglednika koja općenito deaktivira automatskog kreiranje kolačića. Kolačiće za praćenje konverzije možete deaktivirati i na način da postavite svoj preglednik tako da se kolačići blokiraju s domene „www.googleadservices.com“. Googleove informacije o zaštiti podataka u vezi s praćenjem konverzije naći ćete ovdje. www.google.com/intl/de/policies/privacy/) 

 

Facebook

Za naš internetski nastup koriste se tzv. društveni dodaci (“plug-in”) društvene mreže facebook.com, kojom upravlja tvrtka Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Ti su dodaci prepoznatljivi po logotipu Facebooka ili su obilježeni napomenom“Facebook Social Plugin”.

Ako pristupite nekoj našoj internetskoj stranici koja sadrži takav „plugin“,  Vaš će internetski preglednik uspostaviti izravnu vezu s Facebookovim poslužiteljima. Sadržaj dodatka prenosi se izravno s Facebooka na Vaš preglednik i s njega integrira u tu web stranicu. To znači da mi nemamo utjecaja na opseg podataka koje Facebook prikuplja pomoću tih dodataka i zato ćemo Vas obavještavati u skladu s našim trenutnim spoznajama:

Uključivanjem dodataka Facebook dobiva informaciju da ste pristupili odgovarajućoj stranici naših internetskih stranica. Ako ste prijavljeni na Facebooku, Facebook može Vaš posjet pridružiti Vašem Facebook profilu. Ako ste interaktivni s dodacima, npr. klikanjem gumba like ili davanjem komentara, odgovarajuća informacija će biti poslana s Vašeg preglednika izravno na Facebook i tamo pohranjena. Ako i niste član Facebooka, postoji mogućnost da Facebook sazna Vašu IP adresu i pohrani je.

Dodatne informacije o namjeni i opsegu prikupljanja podataka, njihovoj daljnjoj obradi i korištenju od strane Facebooka kao i o pravima i mogućnostima koje su Vam dostupne u vezi sa zaštitom vlastite privatnosti možete pronaći u Facebookovim informacijama o zaštiti podataka: www.facebook.com/policy.php

Ako ste član Facebooka, ali ne želite da Facebook preko naših internetskih stranica prikuplja podatke o Vama i povezuje ih s podacima koje ste kao član pohranili na Facebooku, prije nego što posjetite našu mrežnu stranicu morate se odjaviti s Facebooka.

Isto tako, postoji mogućnost da se dodaci za društvenu mrežu Facebook (social plugins) blokiraju koristeći add-ons dostupne za Vaš preglednik, npr. pomoću “Facebook blockera“.

 

Mjerenje konverzija na Facebooku pomoću pixela

Uz Vaš pristanak, unutar našeg nastupa na Internetu koristimo Facebook pixel kompanije Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Uz pomoć pixela možemo pratiti akcije korisnika nakon što pogledaju neki reklamni oglas na Facebooku ili kliknu na njega. Na taj način možemo pratiti učinkovitost reklamnih oglasa na Facebooku u statističke svrhe i u svrhu istraživanja tržišta. Podaci prikupljeni na taj način za nas su anonimni, što znači da mi ne vidimo osobne podatke pojedinačnih korisnika. No, Facebook pohranjuje i obrađuje ove podatke, o čemu Vas mi obavještavamo sukladno našim spoznajama. Facebook može ove podatke povezati s Vašim korisničkim računom na Facebooku i također ih koristiti za vlastite promidžbene svrhe, u skladu sa Smjernicom o korištenju podataka na Facebooku www.facebook.com/about/privacy/. Facebooku i njegovim partnerima možete omogućiti postavljanje reklamnih oglasa na Facebooku i izvan njega. Nadalje, u ovu svrhu na Vašem računalu može biti pohranjen kolačić (cookie). Ovaj pristanak mogu dati samo korisnici koji su stariji od 13 godina. Ako ste mlađi od 13 godina, molimo Vas da se posavjetujete sa svojim zakonskim skrbnicima. Molimo Vas kliknite ovdje ako želite opozvati svoj pristanak: www.facebook.com/settings

Google Analytics

Ova mrežna stranica upotrebljava Google Analytics, uslugu web analize korporacije Google Inc. ("Google"). Usluga Google Analytics koristi tzv. "kolačiće", tekstualne datoteke koje su spremljene na Vaše računalo i koje omogućavaju analizu Vaše upotrebe web stranice. Informacije koje kolačić generira o Vašoj upotrebi ove mrežne stranice (uključujući Vašu IP adresu) prenose se na poslužitelj Googlea u SAD-u i tamo pohranjuju. 

Samo u iznimnim slučajevima se puna IP adresa prenosi na Googleov poslužitelj u SAD-u gdje se skraćuje. Po nalogu operatora ove internetske stranice Google će ove informacije koristiti kako bi analizirao Vaše korištenje internetske stranice, kako bi sastavio izvješća o aktivnostima na internetskoj stranici te kako bi pribavio operatoru internetske stranice daljnje usluge povezane s korištenjem određene internetske stranice i interneta. IP adresa koju prosljeđuje Vaš preglednik u okviru aktivnosti Google Analytics ne spaja se s drugim podacima Googlea.

Koristimo sljedeće Google Analytics funkcije za oglašavanje na prikazivačkoj mreži, to znači za remarketing, izvještavanje o prikazima na Google prikazivačkoj mreži i izvješća Google analitike o učinku prema demografskim kategorijama i interesima. Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži možete deaktivirati i prilagoditi oglase na Google prikazivačkoj mreži, tako što ćete pozvati postavke oglasa ili deaktivaciju možete izvršiti putem alata Upravljanje postavkama oglasa (http://www.google.com/settings/ads/onweb/?hl=de).

Pohranjivanje kolačića možete spriječiti odgovarajućim postavkama softvera Vašeg preglednika; međutim, upozoravamo da u tom slučaju možda nećete moći u punom opsegu koristiti sve funkcije ove internetske stranice. Osim toga, na Googleu možete spriječiti evidentiranje podataka (uključujući Vašu IP adresu) koji se odnose na Vaše korištenje internetske stranice a koju su stvorili kolačići kao i njihovu obradu putem Googlea, tako da s dolje navedenog linka preuzmete i instalirate dostupne dodatke za preglednik (Browser-Plugin): tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pobliže informacije o uvjetima korištenja i zaštiti podataka pronaći ćete na stranici www.google.com/analytics/terms/de.html, odnosno na stranici www.google.de/intl/de/policies/.

Možete spriječiti evidentiranje pomoću alata Google Analytics, na način da kliknete na sljedeći link. Kreira se opt-out kolačić koji sprječava buduće prikupljanje Vaših podataka kada posjetite ovu internetsku stranicu:

Ako ne želite prihvatiti kolačiće, molimo Vas da na odgovarajući način promijenite postavke svog preglednika. Imajte na umu da to može ograničiti pojedine funkcionalnosti mrežne stranice.