Inhalt:

Karijera

Što točno radi slušni akustičar?

Neurothovi slušni akustičari su prave „sveznalice“. Zanatsko umijeće, tehničko znanje i iskustvo, poznavanje ljudi, sposobnost uživljavanja i talent za prodaju – sve to objedinjuje slušni akustičar u svom poslu.
Kao slušni akustičar testirate slušne sposobnosti svojih klijenata i iz mnoštva Neurothovih proizvoda birate onaj koji najbolje odgovara klijentovim zahtjevima. Nakon toga izrađujete individualni otisak zvukovoda i ušne školjke. Nakon što Vaš klijent dobije slušno pomagalo, nastavljate zajedničku suradnju u periodu privikavanja na slušno pomagalo.U slučaju dodatnih pitanja, problema te kod redovitog servisa pomagala Vi ste njihov prvi sugovornik i zato je važno da budete informirani i strpljivi.

Na koji način se postaje slušni akustičar?

U Hrvatskoj zasada ne postoji formalna izobrazba za slušnog akustičara. Uz preduvjet da imate obrazovanje tehničkog ili medicinskog usmjerenja, važna je interna edukacija od kolega mentora kao i edukacija na Neurothovoj akademiji.  Tijekom tog vremena radite u slušnom centru i skupljate dragocjena iskustva u ophođenju s klijentima.

Postoji li mogućnost dodatne edukacije?

Mi vjerujemo u svoje zaposlenike – i zato rado investiramo u Vašu budućnost. Kombinacija internih tečajeva na našoj Neuroth akademiji i WIFI tečajeva omogućuje Vam da u kratkom vremenu steknete temeljito obrazovanje. Vi unosite svoju marljivost i angažiranost, koja čini Neurothovog zaposlenika, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.Također, postoji mogućnost dodatne edukacije u zemlji i inozemstvu pri čemu ćemo Vas uvijek rado poduprijeti.

Gdje ću pronaći aktualnu ponudu slobodnih radnih mjesta?

Popis aktualne ponude radnih mjesta za koja je raspisan natječaj pronaći ćete ovdje. Radujemo se i Vašoj otvorenoj molbi za posao!

Kako se mogu natjecati za radno mjesto?

Kontakt za svoje molbe za posao ili za pitanja o svojoj molbi za posao pronaći ćete ovdje.