Inhalt:

Općenito

Koliko Neuroth ima slušnih centara?

Neuroth ima ukupno više od 230 slušnih centara u sedam europskih zemalja: 120 u Austriji, 65 u Švicarskoj i Lihtenštajnu, 21 u Njemačkoj, 12 u Sloveniji, 7 u Hrvatskoj i 2 u Francuskoj.

Kako ću pronaći slušni centar u svojoj blizini?

Ažurirani popis svih Neurothovih specijaliziranih slušnih centara naći ćete pod točkom Lokacije. Tamo jednostavno unesete svoje prebivalište ili svoj poštanski broj – pretraga će Vam automatski pokazati one slušne centre koji se nalaze u Vašoj blizini. Isto tako, slušni centar možete potražiti preko funkcije popisa.

Kako ću pronaći slušni centar za dječju akustiku?

Neuroth je prva tvrtka u Hrvatskoj koja otvara slušni centar za dječju akustiku početkom svibnja 2014. godine i na to smo izrazito ponosni jer će sada i naši najmlađi klijenti dobiti slušna pomagala i uslugu prilagođenu upravo njima. Slušni centar bit će novouređeni prošireni dio postojećeg slušnog centra u Zagrebu na Rebru, Kišpatićeva 12, posebno prilagođen dječjem uzrastu. Naše dječje slušne akustičarke trenutno se educiraju po posebno osmišljenom programu koji između ostalog uključuje i praksu  u jednoj od svjetski najpoznatijih škola za djecu s problemima sluha koja se nalazi u Južnoafričkoj Republici. Više informacija o otvorenju slušnog centra bit će uskoro dostupno na našoj web stranici.

Moram li ugovoriti termin u slušnom centru?

Za kratke posjete slušnom centru, na primjer radi kupnje baterija, nije Vam potreban termin. Za savjetodavni razgovor ili slušni test preporučamo da dogovorite termin, kako biste izbjegli dugo čekanje. U tu svrhu možete koristiti naš kontaktni obrazac, ili nazvati izravno u slušni centar.

Gdje mogu naručiti knjižicu sa savjetima o sluhu?

Knjižicu sa savjetima o sluhu možete preuzeti osobno u slušnom centru u svojoj blizini.

Preselio sam se/imam novi broj telefona. Koga moram obavijestiti, kako bih i dalje primao aktualne informacije od Neurotha?

Molimo, obratite se u našu centralu u Zagrebu na broj telefona 01/242 01 66. Vrlo rado ćemo zapisati Vaše nove podatke i pobrinuti se da sve informacije nađu pravi put do Vašeg doma.

Poslodavac sam i trebam proizvode za zaštitu sluha za svoje zaposlenike. S kime mogu ugovoriti termin?

Dovoljno je nazvati Neurothovu centralu na broj telefona 01/242 01 66 i dogovoriti sastanak s našim kolegom Leopoldom Palićem. On će vrlo rado posjetiti Vašu tvrtku i prezentirati naše proizvode.

Ima li Neuroth i profil na facebooku?

Da, imamo. Naći ćete nas na ovoj poveznici ili ako u polje za pretraživanje na facebooku upišete „Neuroth AG“.

Ima li Neuroth Youtube kanal?

Da, imamo ga! Tamo ćete naći sve TV spotove, spotove o proizvodima, aktualne TV priloge ili vijesti o događanjima – jednostavno slijedite ovu poveznicu.

Što je otoplastika?

Otoplastika je individualno izrađen umetak za uho koji služi pripasivanju slušnog pomagala na uho. Funkcija otoplastike je omogućavanje prijenosa zvuka i pružanje optimalnog oslonca slušnom pomagalu na uhu. Otoplastika se izrađuje prema otisku uha.

Što znače pojmovi „iza uha“ i „u uhu“?

Ovi pojmovi opisuju poziciju slušnog pomagala. „Iza uha“ je oznaka za ona slušna pomagala kod kojih je elektronika smještena iza uha. Tanka, gotovo nevidljiva cjevčica vodi u uho do zvučnika.
Kao što ste vjerojatno već zaključili, izraz „u uhu“ označava slušna pomagala koja su smještena neposredno u uhu. Tamo je u otoplastici smještena cjelokupna elektronika.

Želim Neurothu ponuditi mogućnost oglašavanja. Kome se mogu obratiti?

Molimo u tu svrhu kontaktirajte naš marketing. Možete nas dobiti na mail adresi office@neuroth.hr

Želim Neurothu ponuditi mogućnost suradnje. Kome se mogu obratiti?

Molimo pošaljite mail sa svojim upitom na office@neuroth.hr.

Rado bih zbog vlastitog pozitivnog iskustva dao pisanu preporuku za slušna pomagala ili zaštitu sluha. Kome se mogu obratiti?

Molimo pošaljite nam mail sa svojim kontakt podacima na office@neuroth.hr

Imam dodatnih pitanja o Neurothu. Tko mi može pomoći?

Najjednostavnije je da se obratite našoj centrali u Zagrebu na broj 01/242 01 66.

Kako mogu povećati veličinu slova na web stranici?

Pritiskom na tipke Ctrl i + stranica se povećava. Fontovi i slike se tako prikazuju u uvećanom izgledu. Ovisno o Vašim osobnim potrebama, višekratnim pritiskanjem tipki Ctrl i + možete još više uvećati stranicu.

Klikom na tipku Ctrl i – (minus) ponovo se vraćate korak unatrag u uvećavanju prikaza.

Kako mogu dati da mi se pročita stranica?

Web stranica je u tehničkom pogledu na najnovijem stupnju. Možete dati da Vam se pročita stranica uz pomoć svih uobičajenih screen readera (čitača ekrana). Oni su dostupni za sve uobičajene pretražnike (browsere) i većinom su instalirani u pojedinom pretražniku kao takozvani plug in. 

Primjer za screen reader naći ćete na stranici: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/screen-reader-simulator/
Ipak, molimo Vas da imate na umu da Neuroth nije odgovoran za sadržaje koji se prikazuju na ovoj stranici.