Inhalt:

O Neurothu

Neuroth je najstarija austrijska obiteljska tvrtka za akustiku slušnih pomagala s više od 105. godina tradicije i iskustva za sva pitanja o sluhu.

Danas tvrtka ima glavno sjedište u Austriji (Graz) te slušne centre u 7 europskih zemalja s ambicioznim planovima za novo širenje poslovanja.
Najveći broj Neurothovih slušnih centara nalazi se u Austriji, njih čak 120. Slijede ju  Švicarska i Lihtenštajn sa 65, Njemačka s 21, Sloveniji s 12, Hrvatska sa 7 te Francuska s dva novootvorena slušna centra. 

Neuroth ukupno zapošljava oko 980 djelatnica i djelatnika, od toga u Hrvatskoj 20 vrhunski educiranih stručnjaka iz područja elektrotehnike, medicine, lingvistike i fonetike koji su Vam na svakodnevnoj usluzi za sva Vaša pitanja o sluhu.

Od početka rada na hrvatskom tržištu beskompromisno smo uveli razinu kvalitete i standard usluge koji su sinonim za Neuroth diljem Europe.
To podrazumijeva tim educiranih stručnjaka, slušnih akustičara te vrhunski uređene slušne centre od kojih je svaki opremljen slušnom kabinom koja je osnovni preduvjet za precizno mjerenje sluha i namještanje Vašeg slušnog pomagala. Također smo uveli obveznu tonsku i govornu audiometriju kako bismo za svakog klijenta pouzdano odabrali slušno pomagalo koje najbolje odgovora individualnim rezultatima testiranja i slušnim potrebama klijenta.

Sva slušna pomagala iz naše ponude proizvod su renomiranih svjetskih proizvođača Hansaton, Oticon, Widex, BHM i u Neurothu se prilagođavaju svakom klijentu, čime postaju visokoindividualizirana pomagala najnovije generacije tehnologije. Slušna pomagala, dodatna oprema, pribor i baterije iz Neurothove ponude stalno prolaze stroge kontrole kvalitete unutar odjela tvrtke, ali i od strane naših korisnika.
Brinući o njihovoj pouzdanosti štitimo sigurnost naših korisnika i pomažemo očuvanju imena Neuroth koje 105 godina predstavlja beskompromisnu kvalitetu i brigu za klijenta.

Osobito nas veseli što smo uz postojeća dva slušna centra u Zagrebu te po jedan u Splitu, Osijeku, Dubrovniku, Varaždinu i Rijeci, otvorili i prvi slušni centar specijaliziran za dječju akustiku u Hrvatskoj.

Ovime potvrđujemo da su naši klijenti prepoznali i nagradili naš rad i trud te nam na taj način omogućili da postanemo još dostupniji i prepoznatljiviji kao lider na tržištu slušnih pomagala u Hrvatskoj i Europi i na tome im zahvaljujemo.

Povijest

Više od 105 godina iskustva čini nas najboljim sugovornikom za sva Vaša pitanja o sluhu. Saznajte više o povijesti tvrtke Neuroth AG.

Više

Uprava

Neuroth je najstarija austrijska obiteljska tvrtka za akustiku. Ovdje saznajte tko je od naših vodećih rukovoditelja zadužen za koje područje poslovanja.

Više

Karijera

Ponosni smo na naše djelatnice i djelatnike. I stalno smo u potrazi za novima. Imate li sve što je potrebno da biste postali pravi Neurothovac?

Više

Tisak

Ovdje predstavnici tiska pronalaze svoje sugovornike. Redovito ćemo Vas obavještavati o najnovijim zbivanjima i time Vam olakšati aktualno izvještavanje.

Više