Inhalt:

Slušna pomagala

Slušna pomagala su mala čuda tehnike: individualno prilagođena Vašem uhu i Vašim slušnim potrebama, ona značajno doprinose kvaliteti života svojih korisnika i omogućuju Vam da ponovno sudjelujete u životu.

Uz pomoć moderne tehnike danas postoji veliki izbor slušnih pomagala koja različitim dodatnim funkcijama olakšavaju i poboljšavaju život osoba koje ih nose.

U iscrpnom i neobvezujućem savjetodavnom razgovoru Neurothov slušni akustičar uzima dovoljno vremena kako biste zajednički utvrdili Vaše slušne sposobnosti i Vaše slušne potrebe te pronašali za Vas optimalno rješenje. Saznajte više o 3 koraka do sluha!

O sluhu

Saznajte kako funkcionira sluh i što ga može oštetiti.

Više

O slušnim pomagalima

Bilo da je riječ o slušnim pomagalima u uhu, iza uha ili potpuno individualno prilagođenim rješenjima: mi nudimo slušna pomagala za sve potrebe. Ovdje saznajte više.

Više

Dodatna oprema

Bilo da je riječ o čišćenju i njezi ili posebnim mogućnostima za gledanje televizije i slušanje glazbe  –  dodatna oprema savršeno se dopunjuje s Vašim slušnim pomagalom.

 

 

Više

Servis

Njegujemo i čistimo Vaše slušno pomagalo – pri tom imamo visoke zahtjeve u pogledu svog servisa i kvalitete. Ovdje možete saznati više.

Više