Inhalt:

Dodatna oprema

Dodatna oprema za slušna pomagala odlično se dopunjuje s dobro namještenim slušnim pomagalom. Olakšava Vam svakodnevicu time što možete ponovno jednostavnije gledati televiziju i telefonirati. Sve to omogućuje veza s Vašim slušnim pomagalom!

Naš dobro osmišljeni asortiman obuhvaća:

  • čišćenje i njegu
  • rješenja za gledanje televizije i slušanje glazbe
  • sigurnost
  • budilice
  • rješenja za telefoniranje

Ugovorite termin u najbližem Neurothovom slušnom centru, Vaš slušni akustičar će Vam rado pomoći da pronađete dodatnu opremu koja odgovara uz Vaša slušna pomagala.

Čišćenje i njega

Slušna pomagala trebaju njegu. Za to imamo savršen pribor. Ovdje ga predstavljamo.

Više

Gledanje televizije i slušanje glazbe

Set 840-TV je bežična slušalica koja se pritiskom na gumb može namjestiti na način da odgovara Vašem osobnom slušnom doživljaju. Ovdje možete saznati kako možete znatno povećati svoje uživanje u gledanju televizije i slušanju glazbe.

Više

Sigurnost

Za osobe sa smanjenom sposobnošću sluha normalni dojavljivači dima ili dojavljivači plača djeteta su neupotrebljivi. Upoznajte se s različitim rješenjima za ovaj problem.

Više

Budilice

Osobe sa smanjenom slušnom sposobnošću i ujutro su pred posebnim izazovima. Mi imamo nekoliko pametnih rješenja. Upoznajte se s njima ovdje.

Više

Rješenja za telefoniranje

Opušteno telefoniranje unatoč smanjenim slušnim sposobnostima. S našim rješenjima to nije problem. Više o tome saznajte ovdje.

 

 

Više