Inhalt:

Proizvodi

Raznoliki Neurothovi proizvodi za zaštitu sluha prilagođavaju se ne samo Vašim ušima, nego i Vašim hobijima: bilo da je riječ o motociklistima i vozačima kabrioleta, plivačima, majstorima amaterima, glazbenicima, posjetiteljima koncerata, lovcima ili osobama koje nemirno spavaju – kod nas su Vaše uši u dobrim rukama.

Sva Neurothova rješenja za zaštitu sluha se individualno prilagođavaju anatomiji naših korisnika. Pravilnim izborom i strogom kontrolom kvalitete osiguravamo najbolju moguću zaštitu Vašeg sluha.

Slobodno vrijeme

Jasna komunikacija uz sigurnu zaštitu sluha: s našim proizvodima za slobodno vrijeme jednako ste zaštićeni od prekomjerne buke kako na koncertima tako i pri obavljanju amaterskih majstorskih radova po kući.

Više

Rad i industrija

Industrija i obrtništvo postavljaju visoke zahtjeve u pogledu zaštitu sluha. Osim zaštite od buke potrebno je imati u vidu i udobnost prilikom nošenja. Upoznajte naša rješenja.

Više

Zaštita za spavanje

Neovisno je li buka prouzročena partnerovim hrkanjem ili prometom – s našim proizvodima za zaštitu za spavanje konačno možete opet mirno spavati.

Više

Lov i streljaštvo

Lov i streljaštvo postavljaju posebne izazove u pogledu zaštite sluha - impulsna buka hitaca mora se prigušiti u svega nekoliko milisekundi. Ovdje upoznajte naša rješenja izrađena po mjeri.

Više

Vodeni sportovi

Prskanje vode može dugoročno izazvati bolove i upale uha. Imamo pravo rješenje za sportaše koji se bave vodenim sportovima.

Više

Pozornica ili studio

Od in-ear-monitoringa do linearne zaštite sluha – ovdje upoznajte naše inovativne proizvode, osmišljene za pozornicu, studio i slobodno vrijeme.

Više